neděle 29. září 2013

GALAXY CATLIKE ZRUČSKÝ MARATON - 28.9.2013

Sedmý předposlední závod seriálu horských kol Galaxy 2013 se jel  v Kácově a jako vždy v sobotu. Celkové pořadí v sérii určuje pouze pět nejlepších výsledků z osmi, není tedy nic rozhodnuto a mnozí závodníci bojují až do posledního závodu.
Také mezi juniory Z bike týmu není stále jisté, kdo bude nejlepší a podepíše se vítězoslavně na Modrý trikot oddílu na Radíkově. Nemoc bohužel z boje předem vyřadila Filipa Trnku poslední dobou šlapajícího na paty Ondry, který ale jako na potvoru hned v úvodu závodu píchl. Asi kolegiálně :-) Definitivně tak za týden rozhodne TOUR DE BRDY . Z našich juniorů se v cíli nejdříve objevil Vláďa Pikl. Opět gratulujeme! Tentokrát až překvapivě dobře zajel Marek Vaclík, hned za druhým eliťákem zvaným Morávkem. Po dlouhé pauze si konečně zazávodil i už zdravotně fit Filip Otepka.
Čtyři okruhy určené pro starší žáky nejlépe zvládl Vojta Soukup (3.), následován tradičním duem Řimnáč & Říha. Hořké chvilky si prožil Dejf Filípek. Po závadě na přehazovačce to nevzdal a bojoval, přestože dostal kolo od vítěze a skončil poslední. Ale my tvůj přístup chválíme Dejve :-), protože prohráli ti, co zůstali doma :-( 



Žádné komentáře:

Okomentovat